När ingenting är som det ska...

Känslan efter ett träningspass brukar vara en härlig känsla, men inte idag. Idag är egentligen ingenting bra. Sov inte ordentligt inatt, förkyldningen verkar aldrig vilja försvinna, har skrivit mitt första nationella prov i svenska och som sagt gick det trögt på träningen. Nationella provet kändes väl helt ok. Jag är mer nervös inför C delen (skriv uppgiften) på fredag. De nationella proven i matten, engelska, so och no kommer inte heller bli lätt. Den personen som kom på det här med nationella prov förtjänar ett långt och smärtsamt straff!
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i day in & day out / länka inlägget

   

femtefebruaritvåtusentretton

Det verkar inte hjälpa att man går och lägger sig tidigt om kvällarna eftrsom jag har halv sovit mig igenom alla lektioner idag. Thanks God, att jag sluta redan klockan två och kunde gå hem och lägga mig! Jag är glad att detta nästan är en läxfri vecka och att det är lov om två veckor lite drygt, ska bli så jäkla skönt! Nu ska jag slänga i mig två hemmagjorda kycklinghamburgare, ta en dusch och sedan bädda ner mig framför en bra film. Sköt om er!
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i day in & day out / länka inlägget

   

Två bilder från min helg

Ben & Jerry´s framför filmen fighter i Lördags. En superbra film om du frågar mig. Min helg har varit toppen, hoppas att er har varit lika bra!
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i day in & day out / länka inlägget

   
F R O N T P A G E