En röd ros, frukost mys, snygga killar och gräddbullar

Ja, då sitter jag här i min säng ännu en kväll och skriver ihop ett inlägg. Har jag tur kanske det är någon själ som läser detta innan ni går och lägger er. Jag har haft en riktigt bra dag idag! Den började vid tio tiden då min pojkvän kom över och åt frukost med mig, väldigt mysigt! Med mätta magar åkte vi sedan vidare till emporia för lite shopping, eller i mitt fall käka gräddbullar på gräddbullerian och checka in killarna utanför hollister! Olyckligtvis var där inga snygga killar utanför hollister idag men allt löste sig när jag fick en gräddbulle doppad i vit choklad! Jag fick även handlat lite praktiska grejer inför Göteborgsresan imorron. Nu ska jag bädda ner mig ordentligt i sängen och sätta på någon bra film. Godnatt!
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Do what makes you happy

 Började min dag med att äta en hälsosam frkuost som bestod av omelett, fruktsallad och jucie. Sedan drog jag och min bikini iväg till burlövs badet för att ta igen simningen som jag missade i skolan nu under hösten. Simning har aldrig riktigt varit min grej, jag "fuskade" till mig simmärken när jag gick på simskola som liten (hur jag nu lyckades med det..), det var inte förrän i andra klass när vi tog simlektioner i skolan som jag började träna på min simning ordentligt. Någon elitsimmare kommer jag aldrig att bli för jag tycker det är en otroligt långtråkig sport. Jag nöjer mig med att jag inte sjunker som en sten om jag hamnar i vatten!   
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Söndag 28 oktober 2012

Var uppe vid åtta imorse och redo för en joggingtur. Sprang fyra km och gick den sista kilometern hem. Efter att ha duschat slängde jag i mig en ovanligt nyttig frukost och stack sedan hem till pappsen. Där hemma har jag spenderat min dag och kvällen avslutades hemma hos farmor med hennes goda gryta till middag, mums!
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Höst

 
Bilderna är från igår när jag och familjen var en sväng i alnarpsparken. Fick tagit ett par fina höstbilder på busungarna och lite annat smått och gått.  
 
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Det här med otur...

 
 
 När jag slutade idag vid halv fem gick jag raka vägen mot busshållsplatsen med en dunkande huvudvärk och ville verkligen bara komma hem och lägga mig så snabbt som möjligt. Men halvvägs till bushållplatsen upptäcker jag att jag har tappat mitt jojo-kort. Suckande små springer jag tillbaka mot vespa och vänder upp o ner på hela stället för att hitta mitt jojo-kort. Givetvis fanns det inte där, inte i jackfickan och inte i väskan. Ringer mamma i panik och ber henne att komma och hämta mig efter att hon har slutat jobba. Vilket dröjde 20 minuter och då var jag lika frusen som en pigelin. Väl hemma slängde jag mig i sängen och
somnade nästan direkt. Mitt jojo-kort är fortfarande spårlöst försvunnet. Jag misstänker att det ligger någonstans på en 130 buss som går mellan Malmö och Lund. Så är det någon som har råkat hitta ett grönt jojo-kort med en massa kvitton, så vet ni vem det tillhör! 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

N Y T T

Kunde bara inte låta bli att köpa den här tröjan igår när jag gick förbi H&M skyltfönster. Den kostade 199 kr och finns i olika färger. Jag valde den ljus mintgröna/blåa. Tröjan ser färglös ut på bilderna men det är den alltså inte. Den är även aningen glittrig, vilket inte heller framkommer på bilderna. Snygg är den iallafall!
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

En vanlig morgon

Klockan är 08:45 och jag sitter och väntar på bussen. Det är min fjärde dag på vespa idag och än så länge är det hyfsat kul. Förutom att jag har fruktansvärt ont i fötterna efter att ha stått hela dagarna. Trött är jag också trots att jag börjar sent. Känns skönt att höstlovet bara är två dagar bort nu! Nu ska jag hoppa på bussen så ni får ha en bra dag!

LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Sometimes love is not enough

 
topp från zara • svarta jeans från cubus • halsband från ur&penn
 
Har försökt ladda upp det här inlägget i en timme nu, utan att lyckas. Varje gång jag trycker på publicera knappen kommer det upp en ruta där det står att någons ko ska ta sig in i kontrollrummet, jag blir så sur! Men nu verkar det ju fungera. Har egentligen inget intressant att berätta för er idag så därför säger jag godnatt! 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Nästa vecka

 
 
Hej på er! Jag har haft en riktigt bra helg. Förlåt att jag inte uppdaterat er men har inte haft tid. Imorgon och resten av veckan praoar jag på vespa i Malmö. För er som inte vet vad vespa är så kan jag berätta att det är en italiensk restaurang som gör underbart goda pizzor och otroligt goda pastasåser, för att inte ens prata om deras efterrätter! Ser fram emot den här veckan, tror det kommer bli riktigt kul.
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Ett litet inlägg om allt möjligt

 
Var på Burlöv Center en sväng och tog en välbehövlig fika med Melinda efter tredje dagen på praon. Drack en supergod choklad frapino och åt en ännu godare cheesecake på espresso house, gick sedan vidare till donken och tryckte i oss varsin hamburgare och pommes. Men det är inte förrän nu ångesten över vad jag har stoppat i mig under dagen kommer. Det är helt omöjligt att följa alla nyttiga trender som ständigt kommer och går. Man får inte äta det, inte det och inte det, det kan man inte dricka och det där innehåller helt för mycket socker. Jag måste sluta lyssna på alla vältränade kändisar och köra mitt eget race. Vilket innebär att undvika chips,läsk, godis och kakor på vardagarna så mycket som det bara går, unna mig något gott på helgerna och träna aningen mera än vad jag gör. Busenkelt egentligen! Nu mina fina läsare ska jag krypa ner i sängen och lyssna på Kanye West´s touch the sky, en låt man aldrig tröttnar på!
 
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Tredje dagen

Sitter i bilen på väg till praon, diggar till musiken som spelas på radion, har en drickyoughurt i handen och gör mitt bästa för att vakna till liv. Utan några större framsteg. Det är helt sjukt vad trött jag är nuförtiden. Men nu måste trötta lilla jag börja jobba. Ni får ha en bra dag!

LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Praodag number uno

Trodde aldrig att man kunde bli såhär trött efter åtta timmars arbete. Kommer att praoa två veckor framöver. Den här veckan praoar jag i ett kök på ett företag och nästa vecka kommer jag praoa på vespa i Malmö. Är som sagt jätte trött och ska ta och sova någon timme innan jag ska ge mig av till träningen. Ha det gött!
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Ocean drive

LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Do not be sad because of people, they will all die

 
Onsdagar är den segaste dagen på hela veckan. Jag börjar 8:15 och slutar 15:25 däremellan har jag super långa lektioner och idag även spanskprov. Kallt, blött och mörkt är det ute också, så ingenting är bra idag. Därför ska jag hoppa i myskläder om en stund och sedan gå och lägga mig! 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

New in

Äntligen har jag fått mina rosa thaiboxningshorts! Love the color! Nu måste jag bara hitta ett par linder som passar och ett svart linne. Sen jävlar kommer dessa shortsen användas flitigt!
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

The best things in life aren´t things

 
Jag har rivsår på insidan av armarna, jag har redan träningsvärk i nacken och energin ligger på noll. Jag har tränat clinch på tahiboxningen idag med andra ord. Kul men så fruktansvärt jobbigt! Ska äta upp yoghurten jag har i handen och sedan väntar en hel del plugg. Vilken underbar måndagskväll jag har framför mig!
 
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Swedishshitandstuff

 
 
Lovade att lägga ut filmen som vi spelade in igår, så here it is! Det är den översta videon jag och Matilda är med och dansar som galningar i. De två understa är mina personliga favoriter. Vill ni kolla på fler filmer som killarna har gjort, så kan ni kika in här, deras facebooksida hittar ni här och när ni ändå är ingång kan ni lika bra följa dom på instagram också: @swedishshitandstuff
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Breathe me before you judge me

Det här inlägget kommer se ut på följande sätt:
 
- En djup text där jag ber om usäkt.
- Lite snabb info om vad som händer idag.
- En hälsning till er.
 
Så först av allt vill jag be om ursäkt för att uppdateringen här på bloggen är usel. Kommer som vanligt med den klassiska ursäkten att jag inte har tid och har massvis med läxor. Men den här veckan har jag knappt haft några läxor, förutom ett matte prov som gick åt skogen! Vad jag försöker säga är att jag har lagt bloggen åt sidan med flit, för att kunna tänka på annat. Men idag är det lördag! och det är skönt! Vid tolv-tiden ska jag iväg och träffa lite folk. Jag och Matilda har ställt upp som statister till en av filmerna några killar i nian håller på med. Ska bli kul! Resultatet kommer självklart komma upp här på bloggen +några av deras andra filmer. Här kommer hälsningen: Ha en fin lördag!
 
 
 
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

They say that the world was built for two

Bild från i sommras.
 
Trots att det har varit en kort skoldag idag är jag helt slut! Var hemma hos Louise en stund efter skolan innan jag gick hem och började med läxorna. Dessa läxor, jag orkar verkligen inte. Räcker det inte med att vi är i skolan i sju timmar om dagen?? Well, tydligen inte. Nu ska jag dra på mig träningsklädera och gå ut och powerwalka en runda med Louise och Melinda tänkte jag. Mest för att bevisa för mig själv att jag inte är en latmask, hehe. Ha det bra vänner!
 
 
 
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Ett halvår utan

 
Kan ni fatta att det redan är den 1 oktober?? Inte okej någonstans.. Känner mig inte alls redo inför hösten som redan har startat lite smått. Vill bara att den mysiga julen ska komma så att man kan få baka lussekatter och strosa runt på stan när alla affärer börjar julpynta! Om två månader är det December, helt sjukt! Det här året har bara rusat förbi!
LEAVE A COMMENT HERE (0)
publicerat i / länka inlägget

   
F R O N T P A G E